Julkkisjuorut


Julkkisten elämässä sattuu ja tapahtuu, oli sitten arki tai pyhä. Uusia suhdekuvioita, uusia asuntoja ja autoja ostetaan ja vanhoista halutaan eroon. Ja tietysti haluamme tietää kaiken mitä tapahtuu!

Suomessa yksi mielenkiintoisimmista julkkisjuorunaiheista on ollut uuden Tuntematon Sotilas elokuvan näyttelijävalintojen julkistaminen ja sitä seurannut jälkipuinti. Suuri yleisö on nimittäin sitä mieltä, ettei Jussi Vatasen ja Aku Hirviniemen kaltaiset komediatähdet sovi suomalaisten rakkaan elokuvateoksen uudelleenfilmatisointiin. Elokuvan ohjaaja Aku Louhimiehen ilmoitettua roolikiinnityksistä suuri yleisö otti erityisesti Hirviniemen hampaisiinsa, mutta Putouksessakin esiintynyt näyttelijä ei tästä hämääntynyt. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka teksti oli selkeästi kritisoijille osoitettu ”Cheers to all my haters! Be patient. So much more is coming.”

Hiukan keveämmästä viihteestä vastaavat tällä kertaa Palanderin pariskunta, entinen alppihiihtäjä Kalle ja hänen vaimonsa Riina-Maija, jotka ovat olleet otsikoissa viime vuosien aikana muutoinkin. Nyt pariskunta alkaakin tähdittää omaa tosi-tv-sarjaansa, joten heistä voi odottaa kuulevansa vielä enemmänkin, kun sarja pamahtaa ruutuihin ensi syksynä. Ohjelman ideana on, että Palanderit kutsuvat suomalaisia viihdepersoonia kotiinsa Nizzaan, jossa vieraat sitten viettävät aina yhden päivän ja tietysti siitä pyritään saamaan mieleenpainuva niin vieraille kuin katsojillekin.

Yhdysvaltalaistelevisiossakin ollaan suomalaistunnelmissa, kun suositun Amazing Race -kilpailun etappipalkintona oli matka Helsinkiin. Kyseessä on sarjan 28. tuotantokausi, jota ei ole vielä näytetty Suomessa. Palkinnon voittajat olivat tyytyväisiä, joten ehkäpä Helsingin kaduilla nähdään pian tv:stä tuttuja innokkaita maailmanmatkaajia.