Katso elokuvia puhelimeltasi – muista ladata se ensin


Puhelin kulkee nykyään melkein kaikkien mukana siellä, missä he itsekin ovat. Se on tärkeä väline kommunikointiin, mutta puhelimella on myös pääsy viihteeseen jatkuvasti. Esimerkiksi bussimatkan ajan voit rentoutua ja ryhtyä katsomaan elokuvaa puhelimeltasi. Et välttämättä tarvitse siihen edes internettiä, katso Netflix-palvelun kirjoittamat ohjeet.

Suoratoistopalvelut

Yhä suositummaksi nousseet suoratoistopalvelut ovat mahdollistaneet sen, että pääset helposti katsomaan elokuvia ja sarjoja puhelimeltasi, olit sitten missä tahansa. Palvelut ovat usein käteviä perheille, koska monissa eri palveluissa voit tehdä perheenjäsenille oman käyttäjän, mutta maksat vain yhdestä tilauksesta. Näin jokainen voi katsoa omia suosikkejaan silloin kuin haluaa. Jos kuitenkin haluat elokuvat niin sanotusti omaksi, voit ostaa niitä internetistä.

Elokuvien ostaminen netistä

Osta internetistä, niin voit katsoa elokuvia myös silloin kuin sinulla ei ole internet-yhteyttä. Osta internetistä, niin sinun ei tarvitse kerätä levyjä kotiisi ja järjestys pysyy helpommin yllä. Lisäksi voit katsoa suosikkielokuviasi aina, kuin sinua huvittaa. Elokuvia voit ostaa ja vuokrata monesta eri palvelusta, kuten esimerkiksi Elisalta.

Hyvä puhelin takaa mukavuuden

Viihteen katsominen puhelimelta asettaa tärkeitä kriteereitä sille, minkälainen puhelin sinulle sopii. Pieni näyttö voi pidemmän päälle alkaa turhauttaa, joten useat suosivat hieman suurempaa puhelinta.

Näytön kirkkaus ja värit ovat olennaisia elokuvia katsoessa. Siksi kannattaa tutkia eroja puhelimien näytöissä, jotta saa kaiken ilon irti puhelimen käytöstä. Nämä asiat kannattaa pitää mielessä, kun seuraavaksi olet hankkimassa uutta puhelinta.