Kuuluisia näyttelijöitä


Suosikki filmissä tapaa usein suosikki näyttelijöitä ja tällä seikalla filmejä myös myydään. Filmitähdet kiinnostavat ja kuuluisuus elättää. Kun kuuluisuuden tähti himmentyy, siirtyvät jotkut hiipuvat tähdet näyttelemään varsinaista elämäänsä. He hyötyvät jatkuvasta huomiosta, lehtikirjoitusten spekuloimisesta, jopa juoruilusta.

Meneekö X naimisiin Y:n kanssa… onko Z raskaana… onko A:ll ja O:lla suhde… miten totta vihjeet ovat? Se kiinnostaa ja kuuluisuuden kipeille kaikki maininta on positiivista mainintaa, kunhan tulevat mainituksi.

Pahansuopaisen roolin näyttelijät saattavat kärsiä roolihahmonsa valkokankaalla tehdeistä synneistä. Niin vahvaa on katsojien mukautuminen katsomaansa, että joillakin todellisuus sekoittuu kuviteltuun.

Maailman kuuluisuuksien joukosta ei tavata suomalaisia näyttelijöitä, vaikka millaisella kammalla tutkittaisiin. Joku viisas on lohduksemme sanonut, että jos Jumala rakastaa sinua, niin hän ei anna menestystä eikä kuuluisuutta kärsittäväksesi.

Näyttelijöiden varakkuutta vertaillaan tässä Top 50 Actors sivuilla. Jotain tosi kykyjä heillä on, jotta tällaiset omaisuudet ovat kertyneet.

Kymmenen Hollywoodin suosituinta näyttelijää 2014 sattuvat olemaan kaikki miehiä ja Leonardo DiCaprio komistelee ykkösenä. Hänestä ja yhdeksästä muusta parhaasta löytyy mielenkiinoista informaatiota Best Top 10 listoilta alltopten.com:ista.

Jos kiinnostaa ketkä ovat kautta aikojen parhaat, niin tästä lähteestä pesee tietoa: IMDb: Top 100 Greatest Actors of All time. Heidän menestyksensä on mitattu ammatillisesti, ei rikkauksin tai henkilökohtaisin mielipiteen. Katso ketkä ovat todella menestyneet alallaan.