Home » Suositut kotimaiset tv-ohjelmat

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kotimainen tv-sarja Salatut Elämät eli Salkkari, ja sen monimutkainen juoni kiehtoo suomalaisia yhä 14 tapahtumarikkaan vuoden jälkeen. Pihlajakadulla sattuu ja tapahtuu! Sarjan alkuperäisistä henkilöistä on enää kolme jäljellä. Sarja on suunniteltu jatkuvaksi vielä 2015 kevääseen asti joten on jännittävää nähdä onko näistä kolmesta kukaan kuvioissa mukana vielä silloin.

Jos sarjan suosio jatkuu, mikään ei estä sen jatkumista vielä muutamaksi vuodeksi eteenpäin. Sarjaa seuraavat monet nuoret kuin vanhatkin, joten siitä päätellen sen suosio saattaisi kestää vaikkapa uuden vuosikymmenen!

Esko Kovero on ainoa sinnikkäästi juonessa mukana ollut henkilö ohjelman koko tuotannon ajan. Saas nähdä miten ”äijän” käy. Jos arvuutteleminen on yksi vahvoista lajeistasi, saatat vainuta juonen kulun ja saada lisäjännitystä juoneen.

Mitä näyttävämpää ja mitä makoisenpaa – ja siitä kilpaillaan. Master Chef Suomi kannustaa jakamaan mahtavaa tietoa ja taitoa kokkaamisesta ja leipurien taidoista. Ohjelma rikastuttaa makujemme maailmaa ja mielikuvitusta; on ihan mahdotonta olla seuraamatta miten herkkuja luodaan helposti ja edullisesti unohtamatta silmän ruokaa eli annoksien näyttävyyttä. Kuka kokeista voittaa, kenen mestarityö lyö muut laudalta – vai sanoisinko pudottaa muiden pytyt pöydältä?

Miljoonat tanssin ihailijat kerääntyvät katsomaan Tanssi tähtien kanssa tv sarjaa, jossa julkkikset kisailevat tanssitaidoillaan. Heillä on tukenaan tanssin ammattilainen, joka johdattelee parketilla salsan, tangon, samban tai muun kuuman rytmin sävelin. Musiikki vetoaa! Julkkiksia ei ole valittu heidän tanssi ominaisuuksiinsa vedoten, joten ohjelman ydin on siinä, miten kuuluisuudet yhtäkkiä ovat tavallisen immeisen tasolla – kaukana omalta mukavuus tasolta.

Kaksi viimeksi mainittua ohjelmaa eivät ole pelkästään viihdettä, sillä ne innostavat kansaa toimimaan. Tanssi on hyödyllinen liikunta laji ja terveellistä kotiruokaa kannattaa suosia.